dilluns, 28 de maig de 2012

JotaJota i l'educació vialFa uns dies vaig rebre un e-mail de Yanire Elorza (redactora d’una web anomenada “Los peques y la educació vial, promocionada per l’institut d’educació vial de MAPFRE).

En aquest correu em presentava un projecte per fer arribar als menuts l’educació vial. I a més, em comentava que si podria presentar-lo en aquest bloc. I com no, ací estem, dedicant una entrada per fer-vos arribar aquest projecte tant interessant i que pot ser molt útil per a les aules d’educació infantil.

El projecte parteix d’un xiquet de cinc anys anomenat JotaJota i el seu pare, que a través de diversos episodis, va mostrant conceptes relacionats amb l’educació vial. Entre ells, trobem com sonen les sirenes dels vehicles i per que i quan han de sonar, quant hi ha que creuar un carrer o per on es va amb bicicleta, entre altres coses. Tot es mostra a través de vídeos que es poden veure en la següent adreça www.losmaspequesyseguridadvial.com, així com descarregar materials sobre seguretat vial o fer jocs a l’ordinador.Elorza m’explicava que, tots els continguts que s’han creat estan pensats i fets, a partir de les competències bàsiques i els conceptes que s’han de desenvolupar en cada etapa educativa, tenint com a punt de partida el currículum d’educació infantil.

Després de fer-li una ullada a la web, reconec que està molt ben elaborada i pense que és molt útil per a traure-li partit en les aules. Ací us deixe uns episodis i alguns materials del projecte per a que us feu una idea del que podeu trobar.
Per últim agraïr a la redacció per confiar en aquest bloc, entre altres, per a donar a conèixer el seu projecte i deissitjar-los el millor en aquest.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada