dilluns, 30 d’abril de 2012

PaStA De SaLExisteixen diferents pastes, però la pasta de sal per la seua composició i per la seua fàcil preparació és una de les més adequades per a iniciar-se en el modelatge domèstic o escolar.

Els ingredients que necessitem per a la seua elaboració són: sal, farina, aigua...es tracta de posar un recipient amb dos gots de farina i un de sal. Afegim després un got d’aigua i una cullera sopera de glicerina o d’oli alimentari. Durant el treball, s’ha de conservar la pasta en una caixa hermètica, per a que no s’aixugue.  (pot guardar-se en la nevera fins a dos dies de la seua elaboració).

Les ferraments que necessitarem els trobarem quasi tots a la cuina de casa, ja que son forquilles, gabinets, motles, paper de plata (albal), i tot allò que vulgam!


Per donar-li color a la pasta, necessitarem acuareles (per a tonalitats suaus) o acrílics (per a tonalitats més vives), encara que també podem utilitzar colorants o especies mesclant-les directament amb la pasta.

La cocció serà un punt important a tenir en compte per a que allò que modelem amb la pasta acabe sent la figura desitjada.  Per fer-nos una idea, hem de saber que un objecte amb 1mm de grossor haurà d’estar aproximadament 1 hora al forn, amb una temperatura mínima de 60 – 70 graus.


 Per a donar-vos una idea, us deixe pas a pas com fer divertides figures!ESPERE QUE US AGRADE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada