dijous, 9 de febrer de 2012

¿Papel de la escuela o de la familia?


Quin es el paper de la família en l'educació? Aquest dilema sorgeix en l'actualitat quan les famílies deleguen a l’escola l’educació dels seus fills. No obstant, quan aquesta pren una decisió respecte a quin paper serà clau per canalitzar el comportament dels alumnes. Les famílies s’encaren contra el sistema educatiu per no comptar amb ells per prendre aquest tipus de decisions. Per la qual cosa, passem a – en què quedem? Qui ha d’educar i quan?

¿Cuál es el papel de la familia en la educación? Este dilema surge en la actualidad cuando las familias delegan a la escuela la educación de sus hijos. No obstante, cuando ésta toma una decisión respecto a qué papel será clave para encauzar el comportamiento de sus alumnos. Las familias se enfrentan contra el sistema educativo por no contar con ellos para tomar este tipo de decisiones. Por lo que, pasamos a ¿En qué quedamos? ¿Quien ha de educar? ¿Y cuando?


Ací us deixe un vídeo on Emilio Calatayud (jutge de menors) ens parla al respecte. Pense que té tota la raó en allò que diu i deuríem reflexionar al respecte.

Aquí os dejo un vídeo donde Emilio Calatayud (juzgado de menores) nos habla al respecto. Pienso que tiene toda la razón en lo que dice y deberíamos reflexionar al respecto.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada