dimecres, 15 de febrer de 2012

Caretes de paper / máscaras de papelCom preparar un taller a classe, per a dissenyar les nostres pròpies màscares per a carnestoltes?

¿Cómo preparar una taller en clase, para diseñar nuestras propias máscaras para carnaval? 


Primer necessitarem estos materials

- Tires de paper de periòdic - Cola blanca - Aigua - recipient de plàstic - Temperes de colors - Globus - Tisores.Primero necesitaremos estos materiales


- tiras de papel de periódico - cola blanca - Agua - recipiente de plástico - Temperas de colores - Globos - Tijeras.Procediment:

Primer inflarem el globus i, per altra banda, mesclarem l'aigua amb la cola blanca dins del recipient de plàstic. A continuació passarem les tires de paper de periòdic per la mescla de cola blanca amb aigua (pegament) i cobrirem amb aquestes tires el globus (almenys cobrirem amb cinc o sis capes de paper) . Una vegada estiga sec, punxarem el globus que hi ha a l'interior i retallarem per la mitat (de tal forma que quede com una màscara) . Finalment sols quedarà decorar-ho en funció de que personatge es desitge.


Procedimiento:

Primero hincaremos el globo y, por otro lado, mezclaremos el agua con la cola blanca dentro del recipiente de plástico. A continuación pasaremos las tiras de papel de periódico por la mezcla de cola blanca con agua (pegamento) y cubriremos con estas tiras el globo (para ello, cubriremos con cinco o seis capas de papel). Una vez esté seco, pincharemos el globo que hay en el interior y recortaremos por la mitad (de tal forma que quede como una máscara). Por último solo queda decorarlo en función de que personaje se desee. 

2 comentaris:

  1. M'encanten aquestes caretes! Queden molt xules :) Tindré que provar a fer-ho alguna vegada...!

    ResponElimina
  2. Si veritat? jo n'he fet de "mimo" i queda molt graciosa!!!!!

    ResponElimina