dimarts, 3 de gener de 2012

Espai lúdic / Espacio Lúdico


Avui anem a donar-li una ajudeta a un company de classe que també s'està iniciant amb això dels blocs i des d’ací us presentem el seu petit raconet anomenat Espai Lúdic : l’art en l’olleria.

Hoy vamos a darle una ayudita a un compañero de clase que también se está iniciando con esto de los blogs y desde aquí os presentamos su pequeño espacio nombrado Espai Lúnic : el arte en la Olleria.

Aquest es tracta d’un grup de persones a qui els agrada fer l’escola d’estiu per als xiquets i xiquetes, i enguany han decidit fer també l’escola de nadal. Per donar a conèixer tot allò que fan a l’olleria han creat aquest bloc tant interessant:

Este se trata de un grupo de personas a quien les gusta hacer la escuela de verano para los más pequeños, y este año han decidido hacer también la escuela de navidad. Para dar a conocer todo aquello que realizan en L'Olleria han creado este blog tan interesante:

2 comentaris:

 1. Gràcies Luisa, amb aquesta informació volem difondre les característiques de la nostra tasca, mitjançant unes estratègies significatives per als xiquets.

  En el camí de l'ensenyament hem de saber discernir allò important d'allò contaminant. Aquesta tasca denota als bons professionals de la docència.

  feliç any nou

  Javi

  ResponElimina
 2. Gràcies Javi per voler participar en aquest bloc. I respecte al teu bloc, em sembla una idea molt profesional de mostrar als pares allò en què invertiu els diners que paguen per a les escoles i que vegen quina quantitat d'activitats realitzen els seus fills!

  Espere que us vaja genial!

  ResponElimina