divendres, 9 de desembre de 2011

Receptes nadalenques / recetas navideñas


Receptes nadalenques per a fer a l’aula? ¿Recetas navideñas para hacer en el aula?

Sí, és possible. Avui us deixe algunes receptes que he trobat i que són tan fàcils de fer, que portant els materials a classe, podem dedicar un sessió a fer de cuiners i cuineres!

Sí, es posible. Hoy os dejo con algunas recetas que he encontrado y que son tan fáciles de hacer, que llevando los materiales a clase, podemos dedicar una sesión a ser ¡cocineros y cocineras!


Primera recepta / Primera receta:
Tan sols necessitem magdalenes comprades (o fetes per alguna mare si cal) a les quals anomenarem Cupcakes. Després, necessitarem sucre granulat i diferents llepolies per a la seua decoració. En aquest cas, s’ha utilitzat: M&M`s per als ulls, una taronja de gominola (partida per la mitat) per al nas, mores i regalis per a les orelles, M&M`s i regalis per fer la boca...ja veieu que no és res difícil, sols necessitem una bona imaginació!

Tan solo necesitamos magdalenas compradas (o hechas por alguna madre) a las cuales nombraremos Cupcakes. Después, necesitaremos azúcar granulado y diferentes chucherías para su decoración. En este caso se ha utilizado: M&M`s para los ojos, una naranja de gominola (partida por la mitad) para la nariz, moras y regaliz para las orejas, M&M`s y regaliz para la boca...Ya veis que no es nada difícil, solo necesitamos una buena imaginación!


Segona recepta / Segunda receta:Necessitem reganades de pa i crema de cacau. El procediment, untem la crema de cacau en el pa i després retallem (amb una plantilla de cartolina) la silueta d’unes petjades humanes (serien les de Santa Claus). I si volem fer que es vegen les petjades, sols hem d’ empolsegar, amb cacau, deixant la cartolina al plat.

Necesitamos rebanadas de pan y crema de cacao. El procedimiento, untamos la crema de cacao en el pan y después recortamos (con una plantilla de cartulina) la silueta de unas huellas (serían las de Santa claus). Y si queremos que se vean las pisadas, solo tenemos que espolvorear, con cacao, dejando la cartulina en el plato.Tercera recepta / tercera receta:Necessitem galetes salades, salami (retallat amb forma de capell), crema de formatge (en una pispa pastissera) uns granets de pebre i cogombrets (retallats a tiretes per al bigot). Ací, podeu també utilitzar altres materials i sobretot, la vostra imaginació.

Necesitamos galletas saladas, salami (cortado en forma de gorro), crema de queso (en una manga pastelera) unos granos de pimienta y pepinillos (cortados en tiras para el bigote). Aquí, podéis utilizar otros materiales y sobre todo, vuestra imaginación.


Quarta recepta / cuarta receta:


Necessitem pals de pa (podem utilitzar aquells que ja porten pipetes de xocolata), xocolate per a fondre de llet i blanc, fideus de xocolate o colors, coco ratllat, etc. (per adornar-ho).
Procediments, fonem el xocolate de fondre i mullem el pa, tot seguit i abans de que es refrede, mullarem amb els fideus o el coco per a decorar-lo. Després ho deixarem refredar i ja tindrem altra recepta nova!


Necesitamos palos de pan (podemos utilizar esos que ya llevan pepitas de chocolate), chocolate para fundir de leche y blanco, fideos de chocolate o colores, coco rallado, etc. (para adornarlos).
El procedimiento es fundir el chocolate y mojar el palo en él, seguidamente y sin que se nos enfrie, lo mojaremos con los fideos o coco para decorarlo. Después de enfriarse ¡ya tendremos otra receta nueva!


La informació l'he estret de la següent adreça web:
La información la he sacado de la siguiente dirección web:

2 comentaris:

 1. Que guay aquesta nova entrada :)
  En lo que m'agrà a mi tot açò!!!
  Pues jo personalment vaig fer l'última recepta a l'escola infantil on estic anant a ajudar açí en Anglaterra. Als xiquets els va agradar molt i ho van passar molt bé.
  Nosaltres en volta de possar chocolata i damunt els anisets, el que vam fer es fer un icing (aigua + sucre glasé)i desprès ficar-ho en anisets, fideus de chocolata, etc. Però va quedar igual!!

  Un beset molt gran Luisa!!! :)

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Jenny! Que sapies que en el moment de publicar-ho, enseguida he pensat amb tú i m'he passat pel teu bloc a vore si ja havies deixat més entrades del teu pastis!

  Tinc moltes ganes de saber com va!

  ResponElimina