dimecres, 28 de desembre de 2011

Crea el teu conte / Crea tu cuento


Per avui, us deixe amb un enllaç que he trobat i que m’ha semblat molt interessant, original i molt productiu.
Es tracta d’una pàgina anomenada Cuentis, la qual és una empresa que es dedica a fer contes personalitzats. I no sols consta d’afegir una imatge com sol passar en altres contes, sinó que el podem escriure pràcticament nosaltres.

Para hoy, os dejo con un enlace que he encontrado y que me ha parecido muy interesante, original y muy productivo. se trata de una página que se llama Cuentis, la cual es de una empresa que se dedica a hacer cuentos personalizado. Y no solo consta de añadir una imagen como suele pasar con otros, sino que podemos escribir prácticamente nosotros.

És una aplicació molt senzilla que marca en roseta els llocs on pots escriure (el mateix programa ajuda a omplir amb consells o pel contrari dona opció a seguir la teua pròpia historia) i el preu oscil·la entre els  30 euros aproximadament (contant ja amb les despeses d’enviament).

Es una aplicación muy sencilla que marca en rosita los sitios donde se puede escribir (el mismo programa ayuda a rellenar las casillas o por el contrario, da opción a seguir tu propia historia) y el precio oscila entre los 30 euros aproximadamente (gastos de envío incluidos).

Us deixe unes possibles imatges per fer el conte i que, com veureu, són una passada!

Os dejo unas posibles imágenes para hacer el cuento y que, como veréis, ¡ son una pasada!


L'enllaç és el següent:
El enlace es el siguiente:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada