dimecres, 19 d’octubre de 2011

Galeria Picasa

A poc a poc, vaig adaptant-me i entenent més això de les noves tecnologies. Fins fa, més be, uns dies, no tenia ni idea de com funcionava la galeria picasa i encara menys com enllaçar-ho amb el bloc! El cas és què jo veia blocs que em deixaven al·lucinada amb els nombrosos recursos que tenia i ha tan fàcil accés (per no dir que emmagatzemar-los en l’ordinador em llevava molt espai). 


Poco a poco voy adaptándome y entendiendo más esto de las nuevas tecnologías. Hasta hace más bien unos días, no tenía ni idea de cómo funcionaba la galería picasa y todavía menos como enlazarlo con el blog! El caso es que yo veía blogs que me dejaban alucinada con los numerosos recursos que tenía y a tan fácil acceso (por no decir que almacenarlos en el ordenador me quitaba mucho espacio). 

Doncs bé, amb un poc de temps, investigant i tocant totes les aplicacions…ja he creat la meua nova galeria picasa! En ella trobareu nombrosos recursos que he anant recol·lectant d’altres fonts, blocs, galeries, etc. Espere anar muntant tots els materials, (perquè com deia, al ocupar espai en l’ordinador els anava gravant en cds i ara toca trobar-los…) 

Pues bien, con un poco de tiempo, investigando y tocando todas las aplicaciones… ¡ya he creado mi nueva galería picasa!! En ella encontrareis numerosos recursos que he ido recolectando de otras fuentes, blogs, galerías, etc. Espero ir subiendo todos los materiales, (porqué como decía, al ocupar espacio en el ordenador los iba grabando en cds y ahora toca buscarlos…) 

Aquí us deixe la direcció per si us interessa:
Aquí os dejo la dirección por si os interesa: 


Per altra banda, he enllaçat també una imatge que us accedirà directes.
Por otro lado, he enlazado también una imagen que os llevará directos. 
Espere que us agrade! 

¡Espero que os guste!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada