divendres, 23 de setembre de 2011

Tardor / OtoñoAvui comença la tardor! (encara que normalment comença el 21, aquest any per ser més aproximats, s’ha determinat fer-ho el 23). És per això, que li dediquem l’entrada d’avui per a donar-li la BENVINGUDA!


¡Hoy empieza el otoño! (aunque normalmente suele empezar el 21, este año para ser más aproximados, se ha determinado hacerlo el 23). Es por eso que, dedicamos el día de hoy para darle la ¡BIENVENIDA!

Amb l’entrada d’aquesta nova estació podem introduir, a través d’una programació o Unitat didàctica, les característiques més rellevants d’aquesta. Entre elles, podríem ressaltar els fruits d’aquesta època, els canvis més significatius del paisatge, parlar de la castanyera, etc. I com que es un fet prou observable a partir d’aquesta setmana, seria interesant que els xiquets i xiquetes feren una eixida al parc més prop de l’escola i experimentaren els canvis a través de la observació i descobriment. També que proven els aliments, que facen murals amb les fulles caigudes dels arbres i aprofitar per explicar el per què d’aquest succés. Si necessiteu materials com són poesies, activitats ja elaborades amb els materials corresponents u altres, a la ret hi ha molts recursos per a educació infantil sobre aquesta temàtica, sols heu de escriure “Tardor” en qualsevol cercador i trobareu una gran quantitat i varietat de recursos didàctics al respecte.


Con la entrada de esta nueva estación podemos introducir, a través de una programación o Unidad didáctica, las características más relevantes de ésta. Entre ellas, podríamos resaltar las frutas típicas de esta época, los cambios más significantes del paisaje, hablar de la castañera, etc. Y como es un hecho bastante observable a partir de esta semana, sería interesante que el niño o niña hicieran una salida al parque más cercano a la escuela y experimentar los cambios a través de la observación y el descubrimiento. También que prueben los alimentos, que hagan murales con las hojas caídas de los árboles y aprovechar esto último para explicar el porqué de este suceso. Si necesitáis materiales como las poesías, actividades ya elaboradas con los materiales correspondientes u otros, en la red hay muchos recursos para educación infantil sobre esta temática, solo tenéis que escribir “Otoño” en cualquier buscador y encontrareis una gran cantidad y variedad de recursos didácticos al respecto.

Com traballaríeu o què teniu pensat fer per a treballar la tardor a classe? Deixa'ns el teu comentari!
¿Cómo trabajaríais o qué tenéis pensado hacer para trabajar el otoño en clase? ¡Déjanos tu comentario!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada