dimecres, 21 de setembre de 2011

Poesia "Pissiganya"

L’any passat, una companya de l’escola, estava treballant poesia amb els seus alumnes de 5 anys. La qual cosa em va aparèixer molt interessant. A més de conèixer certs poemes o poesies més conegudes, va animar als alumnes a fer xicotets poemes inventats. (Sempre tenint en compte que s’estaven iniciant en la lecto-escriptura).

El año pasado, una compañera de la escuela, estaba trabajando la poesía con sus alumnos de 5 años. El hecho de trabajar la poesía y la forma en que lo hacía me pareció muy interesante. Ya que, además de conocer ciertos poemas y poesías conocidas, animó a sus alumnos a escribir las suyas propias. (Siempre teniendo en cuenta que se encontraban en sus inicios de lecto-escritura).Be, doncs avui he descobert que hi ha una pàgina web anomenada “Pissiganya” on arrepleguen poesies fetes per infants a l’escola. És a dir, els xiquets i xiquetes són els propis poetes d’esta web. Si esteu interessats en publicar els poemes dels vostres infants i que siguen coneguts, aquesta és l’adreça: www.Pissiganya.cat

Bien, pues hoy he descubierto que hay una página web que se llama “Pissiganya” donde recogen poesías elaboradas por los niños de la escuela. Es decir, los niños y niñas son los propios poetes de esta web. Si estáis interesados en publicar los poemas de vuestros alumnos y que sean conocidos, esta es la dirección: www.Pissiganya.cat

Vista de la web (es en català)


Feu-li una ullada perquè mereix la pena!
¡Darle un vistazo porqué merece la pena!

2 comentaris:

  1. Hola Luisa! A mi em sonava aquesta web, però no sabia que publicaven les poesies dels xiquets. Em pareix molt interesant. Està bé que hi haja a la red un lloc gràcies a la contribució dels xiquets.

    ResponElimina
  2. Veritat que si? jo quan la vaig trovar enseguida vaig voler compartir-la, perquè a vegades no saps que hi ha aquestes possibilitats i no pots ensenyar l'art que tenen molts dels teus xiquets i xiquetes a classe, i per exemple, una pàgina com aquesta pot servir per a molt!

    Besets i gràcies!

    ResponElimina