diumenge, 19 de juny de 2011

Maestra Infantil

Coneixeu la revista Maestra Infantil? Es tracta d’una revista destinada per a mestres de l’etapa infantil, on podem trobar diversos materials didàctics com bits d’intel·ligència, flashcards (amb anglès), contes, fitxes, etc. A més a més, també es publiquen aportacions de docents en actiu que conten les seus experiències en el dia a dia a classe, per exemple, projectes, unitats didàctiques, així com el resultat d’aquestes.


¿Conoces la revista Maestra Infantil? Se trata de una revista destinada para maestros de la etapa de infantil, donde podemos encontrar diversos materiales didácticos como bits de inteligencia, flashcards (en inglés), cuentos, fichas, etc. Además, también se publican aportaciones de docentes en activo que cuentan sus experiencias en el día a día de clase, por ejemplo, proyectos, unidades didácticas, así como el resultado de éstas.
Aquesta revista es publica mensualment amb un preu de 3’90 euros i la podeu trobar en qualsevol quiosc o llibreria. També, la mateixa editorial té revistes destinades a docents de primària, d’anglès, etc.


Esta revista se publica mensualmente con un precio de 3'90 euros y la podéis encontrar en cualquier quiosco o librería. También, la misma editorial tiene revistas destinadas a docentes de primaria, inglés, etc.
A mi, personalment, m’agrada molt perquè té molt material elaborat que és molt útil per a trobar noves idees, utilitzar-lo a classe o en els naus projectes i a més està ple de colorit i amb unes il·lustracions molt gracioses i divertides.


A mí, personalmente, me gusta mucho porqué tiene muchos materiales elaborados que son muy útiles para encontrar nuevas ideas, utilizarlos en clase o con los nuevos proyectos. Además está llena de colorido y con unas ilustraciones muy graciosas y divertidas.
Per altra banda, la revista ofereix la possibilitat de descarregar el material més ampliat (de projectes, unitats, etc) des de la següent adreça web: www.ediba.com (adreça de la revista). I tanmateix, mostra molts materials didàctics i recursos adaptats a les noves tecnologies, la qual cosa dinamitza molt l’activitat a classe i als alumes els hi agrada molt!


Por otro lado, la revista ofrece la posibilidad de descargar el material más ampliado (de proyectos, unidades, etc.) desde la siguiente dirección web: www.ediba.com (dirección de la revista). I al mismo tiempo, muestra una gran cantidad de materiales didácticos y recursos adaptados a las nuevas tecnologías, esto hace que la actividad sea más dinámica en clase ¡y a los alumnos les gusta mucho!
Es un recurs que per als que estem començant ens pot ajudar molt en l’elaboració de nous materials.
Espere que us agrade tant com a mi!Es un recurso que para los que estamos empezando nos puede ayudar mucho en la elaboración de nuevos materiales.

¡Espero que os guste tanto como a mí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada