dissabte, 4 de juny de 2011

Escola Mare de Dèu de la Salut, a Onil / Escuela Virgen de la salud, en Onil

Ja han acabat les pràctiques i ara es fa estrany no haver d’alçar-te cada mati per anar a l’escola i estar amb tots ells. Pareix que siguera ahir quan tot començava i estàvem tot el dia enclaustrades en la sala de professors per a fer l’anàlisi dels documents del centre...Després, a classe tot va passar ràpid, quasi sense adonar-nos...i ací estem, des de casa i amb la memòria entregada per agrair aquest tres mesos tan genials.


ya han terminado las prácticas y ahora se hace extraño no tener que levantarte cada mañana para ir a la escuela y estar con todos ellos. Parece que fuese ayer cuando todo empezaba y estábamos todo el día encerradas en la sala de profesores para hacer el análisis de los documentos del centro...Después, en clase todo pasó muy rápido, casi sin darnos cuenta...Y aquí estamos, desde casa y con la memoria entregada para agradecer tres meses tan geniales.

Agrair, primerament, a l’escola MARE DE DÈU DE LA SALUT a Onil. Per la seua acollida, per deixar-nos tot a l’abast i sempre amb facilitats, per deixar-nos utilitzar tots els materials del centre, per convidar-nos a conèixer altres nivells, altres formes de treball i metodologies diferents, per poder comptar amb vosaltres per resoldre dubtes, per ajudar-nos sempre, per acollir-nos com si fórem un mestre més i tractar-nos com a tal, per mostrar-nos el vostre esperit de grup, amb les vostres brometes i rialles...sou genials i em aprés moltíssim de vosaltres, gràcies!

Agradecer, primeramente, a la escuela MARE DE DÈU DE LA SALUT en Onil. Por su acogida, por dejarnos todo al alcance y siempre con facilidades, por dejarnos utilizar todos los materiales del centro, por invitarnos a conocer otros niveles, otras formas de trabajar y metodologías diferentes, por darnos la oportunidad de contar con vosotros cuando teníamos dudas, por ayudarnos siempre, por acogernos como si fuésemos un docente más y tratarnos como tal, por mostrarnos vuestro espíritu de grupo, con vuestras bromas y risas...Sois geniales y hemos aprendido mucho de vosotros, gracias!


Per altra banda, fer referència ara a una persona molt especial Carme, la meua mestra de pràctiques. Jo la qualificaria com una gran professional. M’ha ajudat en tot moment amb els seus consells, la seua experiència personal com a docent, la seua actitud davant la classe... Gràcies a ella ha sorgit en mi la necessitat de transmetre, d’ensenyar i sobre tot les ganes i la il·lusió. La veritat és que no puc tindre cap tipus de queixa sobre ella. He disfrutat moltíssim les pràctiques al seu costat. Sempre donant-me consells, ajudant-me en tot...gràcies!

Por otro lado, hacer referencia ahora a una persona muy especial Carme, mi maestra de prácticas. Yo la calificaría como una gran profesional. Me ha ayudado en todo momento con sus consejos, su experiencia personal como docente, con su actitud frente su clase... Gracias a ella, ha surgido en mi la necesidad de trasmitir, de enseñar y sobretodo las ganas e ilusión. La verdad es que no puedo tener ninguna tipo de queja sobre ella. He disfrutado muchísimo las prácticas a su lado. Siempre dándome consejos, ayudándome en todo...gracias!


Per últim fer referència al grup-classe, eixos xiquets i xiquetes tant genials, tant graciosos, tant especials, tant únics... gràcies!
Por último hacer referencia al grupo-clase, esos niños y niñas tan geniales, tan graciosos, tan especiales, tan únicos...gracias!


Si teniu l’oportunitat de fer les pràctiques allí (perquè treballar ara, sabem tots com esta la cosa...) us diré que és una bona opció, no us arrepentireu i veureu que no es tracta sols de treballar a classe, sinó que comporta molt més que això.
Si tenéis la oportunidad de hacer las practicas allí (porque trabajar ahora, ya sabemos todos como está la cosa...) os diré que es una buena opción, no os arrepentiréis y observareis que no solo se trabaja en clase, sino que comporta mucho más que eso.


De nau i per despedir-me, GRÀCIES!De nuevo y para despedirme, GRACIAS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada