dilluns, 14 de març de 2011

Aplicació Photopeach / Aplicación Photopeach

Photopeach és una aplicació informàtica que permet combinar text amb imatges a mode de presentació, on també pots afegir música.

Photopeach es una aplicación informática que permite combinar texto con imágenes a modo de presentación, donde también puedes añadir música.

És interessant per a educació perquè amb ella podem fer presentacions per a iniciar un projecte, com activitats de reforçament o qualsevol altra forma, ja que amb imaginació podem traure-li molt profit!
 
Es interesante para educación porqué con ella podemos hacer presentaciones para iniciar proyectos, hacer actividades de refuerzo o cualquier otra cosa, ya que con imaginación ¡podemos sacarle mucho partido!
Per a accedir a aquesta aplicació sols has de registrar-te en la web:
http://photopeach.com/home i seguir els passos indicats. (encara que està amb anglès és molt fàcil i lògic seguir el procediment).

Para acceder a esta aplicación solo tienes que registrarte en la web: http://photopeach.com/home y seguir los pasos indicados. (Aunque está en inglés, es muy fácil y lógico de seguir el procedimiento).

A continuació us deixe alguns exemples fets amb aquest programa:
A coninuación os dejo algunos ejemplos realizados con este programa:HIGIENE PERSONAL on PhotoPeach


CONEIXEM ELS MITJANS DE TRANSPORT! on PhotoPeachCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada