diumenge, 13 de març de 2011

Aplicació Hofmann / Aplciación Hofmann

Hofmann és un programa informàtic que permet dissenyar i generar de manera senzilla i intuïtiva un àlbum digital. Aquest permet, amb un poc d’imaginació, combinar imatges i text.

Hofmann es un programa informático que permite diseñar y generar de manera sencilla e intuitiva un álbum digital. Éste permite, con un poco de imaginación, combinar imágenes con texto.

Es un recurs interessant  per a utilitzar en educació ja que, amb ell podem fer presentacions d’imatges que podem mostrar com activitats de reforçament, per ensenyar fotografies en dies com el carnestoltes, el dia de la pau...o, inclòs d’una eixida extraescolar!

Es un recurso interesante para utilizar en educación ya que, con él podemos hacer presentaciones de imágenes que podemos mostrar como actividades de refuerzo, para enseñar fotografías en días como carnaval, el día de la paz...o, incluso de una salida extraescolar!

 Com podeu veure, les possibilitats són múltiples. Sols es necessari un poc d’organització, saber què volem dissenyar, amb quina intenció i una bona combinació d’imatges i text.

Como podéis observar, las posibilidades son múltiples. Solo es necesario un poco de organización, saber qué queremos diseñar, con qué intención y una buena combinación de imágenes y texto.

Per descarregar el programa simplement heu d’anar a l’adreça web: www.hofmann.es i seguir els passos que indica. No cal precisament enviar a impressió el document que elaboreu, sinó que el guardeu i l’obriu a classe amb l’ajuda d’una pissarra digital o un projector.
 
Para descargar el programa simplemente tenéis que ir a la dirección web: www.hofmann.es y seguir los pasos que indica. No es preciso enviar a imprimir el documento que realicéis, sino que lo guardéis y habráis en clase con la ayuda de una pizarra digital o un proyector.
Si voleu aprendre més sobre aquesta aplicació la universitat d’Alacant, en el departament de didàctica general i didàctica específica de la facultat d’educació s’imparteix un curs sobre aquesta aplicació. Per a més informació us deixe l’adreça on es presenta aquest curs: 
 http://eduticalbum.blogspot.com/

Si queréis aprender más sobre esta aplicación, la universidad de Alicante, en el departamento de didáctica y didácticas específicas de la facultad de educación imparte un curso sobre esta aplicación. Para más información os dejo la dirección donde se presenta dicho curso:
http://eduticalbum.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada