dimarts, 9 de novembre de 2010

CAMPANYA CONTRA EL CÀNCER

Aquest video fa referència a una campanya contra el càncer, el video està molt ben explicat a l'hora de representar les emocions per les que han de passar els malalts i els seus familiars. La qual cosa m'ha dut a reflexionar sobre aquest fet.

És clar que la publicitat ha jugat amb les emocions per a fer campanya del seu producte. Però centrant-nos en l'educació, el fer comprendre a la resta de companys la situació d'aquest i fer-lo sentir dins d'un grup, és el que m'agradaria que debatérem en aquest apartat.

Creeu que serà fàcil fer entendre als alumnes que no som diferents? O pel contrari explicar-los que tots tenim les nostres necessitats independentment dels altres? Com mostraríeu aquest valor d'integració als més menuts? Com faríem per evitar els estereotips i els rols habituals que apareixen a l'aula (és a dir, els rols dels més forts, el gros, el líder, etc.)?
Si teniu temps i us interessa, hi ha molts vídeos sobre aquesta temàtica que us portaran a reflexionar i créixer com a persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada