dilluns, 22 de novembre de 2010

LA CASSOLA DE LORENZO

La cassola de Lorenzo és un conte infantil, escrit per l'autora Isabelle Carrier (editorial juventud) el qual tracta d'empatisar amb les diferencies dels xiquets.


Amb paraules simples i unes il·lustracions ternes i divertides, l'autora recrea el dia a dia d'un xiquet diferent: les seues dificultats, les seues qualitats, els obstacles que ha d'afrontar...


La cassola de Lorenzo plena un vuit, commou el lector, siga quina siga la seua edat. A més cal dir, que sobretot les imatges criden l'atenció del lector, ja que es tracta d'unes il·lustracions senzilles que mostren molt bé el concepte que vol representar.


Es tracta, doncs, d'un conte metafòric per parlar de les diferencies als més petits, de la superació d'un nen amb dificultats intel·lectuals per sobredur el dia a dia i aconseguir així treballar la integració a l'aula.


El cazo de Lorenzo on PhotoPeach
Dir-vos, per últim, que la informació l'he estreta d'un power-pint elaborat per David Figueroa Pérez i les imatges són de la següent adreça: http://editorialjuventud.es/3781.html.

Agrair a Pedro Villalba per aconsellar-me perdre un minuts visualitzant el powe-point d'aquest autor.

Espere que us agrade tan com a mí!

4 comentaris:

 1. si entreu al enllaç de les imatges trovareu tota la informació escrita a dalt i podreu visualitzar millor les imatges, ja que un cop us les he presentat amb photopeach m'he adonat que no les enfoca del tot i no s'aprecien bé.

  LRM

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. Hola Luisa soy Almudena me ha gustado mucho tu blog, los temas son muy interesantes y además nos hacen reflexionar.
  Este cuento infantil me parece precioso ojala en este mundo haya muchas personas extraordinarias.
  Enorabuena por tu blog! besos

  ResponElimina
 4. Hola Luisa!!! un video precioso, sin duda y por suerte en el mundo si hay gente asi de extraordianria,que siempre te tenderan una mano si necesitas ayuda.
  También darte la enhorabuena por este fantastico blog y espero que sigas publicando,muchas cosas más,un besito!!

  ResponElimina